marți, 19 aprilie 2011

Csibi Barna a obtinut o marire de salariu?


Citesc azi in Adevarul:

Csibi Barna, mutat de Blejnar de la Abrud la Bucureşti
18 aprilie 2011, 21:38 | Autor: Adina Vlad


Csibi Barna, funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita care l-a „spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, va fi detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală.

Iar asta pentru a fi mai aproape de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având în vedere că s-a început deja procesul de urmărire penală împotriva acestuia. „S-a început deja procesul de urmărire penală împotriva lui Csibi Barna şi, având în vedere că el este citat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, am considerat oportun ca el să-şi continue activitatea în Bucureşti pentru a putea răspunde prezent solicitărilor procurorilor ori de câte ori este nevoie", a explicat decizia Sorin Blejnar, şeful Fiscului, potrivit Mediafax.

„În perioada detaşării, funcţionarul public beneficiază de toate drepturile salariale aferente funcţiei publice deţinute şi de drepturile pe perioada detaşării prevăzute de Legea nr. 188/1999 republicată", potrivit Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

----------------------------------

Recitim: „În perioada detaşării, funcţionarul public beneficiază de ... şi de drepturile pe perioada detaşării prevăzute de Legea nr. 188/1999 republicată.
Adica diurna.
Deci, nu ca nu l-au concediat, dar i-au marit si salariul. Bun!

Niciun comentariu: