miercuri, 27 octombrie 2010

Nu va jucati cu chiriasii (mesaj plin de ura)

copy/paste a unui mesaj plin de ura de pe forumul Softpedia.
Mesajul scurt e: "daca sunt om cu tine fii om cu mine" sau "nu va jucati de-a sclavii cu chiriasii":

citez:
Am ajuns intamplator la acest subiect, de pe alt thread.
Din cate citesc (in diagonala) toata tigania a inceput de la 1000 de euro?
Faza e ca ei au o casa... si voi nu prea (mai) aveti ce pierde.
Eu mi-as baga piciorul in aia 1000 de euro, as strica in casa de 3500 de euro si daca fac scandal as spune: "aveti vreun contract cu mine?" Ca parca ei refuza sa admita ca exista un contract.
So, dati adresa imobilului si sigur se gasesc aici pe forum 3-4 baieti, tot "baieti de bine" care se vor comporta ca si cum casa nu ar fi a lor (normal ca nu e a lor! )
E foarte usor sa faci o paguba de 1000 de euro intr-o casa, pe bune. E simplu tare!

Daca spargeti 40% din gresia de pe jos si 50% din faianta din baie, oamenii vor trebui sa plateasca sa fie spart restul de 50% si apoi sa dea bani pentru materiale noi + manopera + +
Spuneti ca nu mai aveti apa curenta? PERFECT! Vin eu intr-o seara cu flexul si taiem toate conductele bucatele de 25cm... dureaza o ora, nu va costa nimic si va garantez reusita. Nici nu trebuie taiate, trebuie doar "piscate" din 25 in 25 cm... Sa se chinuie ei sa le taie apoi pentru a le inlocui.
Pe pereti, aveti la 10 ron spray cu vopsea, lasati-le un mesaj frumos.

Astea sunt chestii simple dar se poate "lucra" la chestii mult mai dure si anevoioase de reparat:
De exemplu, distrugerea cu barosul a planseului - turnarea unei sape durand doua saptamani, daca ne gandim la timpii de uscare.
Ce stiti despre instalatii electrice? Stiti ca, daca acea casa e veche, la impuscarea unui fir in perete, inlocuirea lui inseamna "decopertarea" peretelui? Asta inseamna spargerea tencuielii pana la caramida, inlocuirea firului si apoi retencuirea peretelui. Asta daca nu vor sa stea cu cabluri aparente prin casa.
O usa vopsita si un pistol cu aer cald = dezastru. Si exfoliem numai 10%, aleator, cat sa fie naspa de reparat elegant - oamenii sa trebuiasca sa exfolieze complet si apoi sa revopseasca.
Dormiti pe niste paturi, nu?
Cu un cutit si un cleste de cuie, le lasati niste rogojini in loc de paturi...
Repet: e foarte simplu sa se faca o paguba de 1000 de euro intr-o locuinta. Si nu se fura nimic!!
Au vreo dovada ca acea casa nu era asa cum le-o dati inapoi???
Intoarceti roata in favoarea dvs.

P.S.: a "pisca" cu flexul toate tevile dintr-o casa proprietate a unor ... mi se pare o gluma.. (imaginati-va cand vor da drumul la apa... alt parchet, alta distractie.)

Niciun comentariu: