sâmbătă, 31 iulie 2010

Care mai donezi pentru "sinistrati"?

Sinistraţii au devastat tabăra Lacu Sărat: Au făcut grătare cu băncile din staţiune

Sinistraţii din judeţul Brăila au făcut ravagii în tabăra Lacu Sărat. Aceştia au distrus locurile unde au fost cazaţi şi au băgat pe foc chiar şi băncile din staţiune, folosindu-le drept combustibil pentru grătare, a declarat şeful Direcţiei Judeţene de Tineret (DJT), Sorin Constantin, citat de Agerpres.
Tabăra din staţiunea Lacu Sărat, locul unde au fost cazaţi sinistraţii, arată "ca şi când ar fi trecut teroriştii pe acolo". Potrivit lui Sorin Constantin, vor mai trece câteva luni până când tabăra va fi igienizată şi deparazitată.

Îşi făceau nevoile direct la duşuri
"Au făcut dezastru, au vandalizat tot. Au pus băncuţele pe foc şi au făcut grătare cu carnea pe care au primit-o ca ajutoare. Au stricat toate bateriile de la cele 12 duşuri, ca să nu mai spun că şi-au făcut nevoile direct în duşuri, nu la WC. Nu am făcut încă o evaluare a pagubelor, dar la aceste cheltuieli se vor adăuga şi cele pentru deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, aşa am făcut şi în 2006. Când au stat aici în 2006, două luni de zile după ce au plecat nu am putut să fac nimic, pentru că au rămas păduchi în urma lor', a declarat şeful DJT.

Continuarea AICI.

Niciun comentariu: