luni, 17 august 2009

Ce mai face X?

Cred ca asta e o intrebare pusa de foarte multa lume.
Pleci dintr-un oras si apoi, dupa ceva timp, incepi sa te intrebi: Ce mai face X?
Stai la o bere cu prietenii si va aduceti aminte de cineva care a copilarit cu voi... "chiar! Ce mai face X?"
Sa spunem ca pui intrebarea "Ce mai face Ciprian Zamescu?" tu stiind ca Ciprian era un tip masiv, umbla cu toti smecherii din oras, se ocupa cu vanzarea de ceasuri si haine procurate... nu stim cum, tot timpul avea inele pe mana si din povestirile lui mai auzeai cum a fugit de politie prin Ungaria.
Ce reactie poti avea cand intreband "Ce mai face Ciprian?" primesti un raspuns de tipul: "Cum, nu stiai? A fost injunghiat de un tigan, A scapat o fata de la viol, agresorul l-a urmarit si mai tarziu i-a infipt un cutit in spate. A pierdut splina si acum e pe recuparare, nu poate face efort, etc..." Agresorul e in inchisoare, despre Ciprian s-a scris in cele mai onorabile cuvinte in ziarul local si a fost si o stire la TV.
Alt caz poate fi cand, aducandu-ti aminte de unul dintre cei mai buni prieteni de-ai tai, un mic model cand erai tu mic, punand intrebarea "Ce mai face X?" primesti raspuns (de pe google sau nu): "A fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, dare si luare de mita."
Well, timpul trece si, dupa cum spunea cineva, oamenii nu se schimba, ei devin ceea ce sunt cu adevarat. :-(

Niciun comentariu: