luni, 13 iulie 2009

Asta a crescut, asta a avut.

SOCANT: Un elev in virsta de 13 ani de la liceul "Costache Negruzzi" si-a ucis mama, profesoara de geografie, cu mai multe lovituri de ciocan in cap. Tragedia s-a petrecut duminica dimineata in casa din zona Copou, unde locuia familia minorului.
Anchetatorii sustin ca baiatul avea de gind sa plece de acasa. Inainte de a iesi din locuinta a intrat in camera in care mama sa lucra la calculator si a lovit-o din spate cu un ciocan in cap. Dupa ce a comis fapta, minorul si-a luat sora in virsta de cinci ani si a plecat impreuna cu ea prin padure. A lasat-o la centrul de ingrijiri din comuna Vanatori, in apropiere de Iasi. Ajuns la centru de plasament, copilul le-a spus angajatilor ca a gasit-o pe fetita pe un deal, sustinand ca aceasta a fost abandonata de parintii ei. La scurt timp, minorul a fost gasit de politisti si le-a spus ca si-a omorit mama, insa nu a putut sa isi explice gestul. Potrivit anchetatorilor, baiatul nu fusese agresat fizic sau verbal si nu se certase cu parintii sai.
"Crima s-a petrecut in timp ce victima statea la calculator. Copilul a venit din spate si a lovit-o in cap cu ciocanul, iar dupa ce aceasta a cazut, copilul a continuat sa-i aplice mai multe lovituri. El a recunoscut fapta, a spus ca nu poate explica de ce a facut acest lucru, ca a fost un impuls de moment, dupa ce victima nu a vrut sa-l lase sa plece de acasa", a declarat procurorul Carmina Pascal, sef Sectie Urmariri Penale de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi.
Tinarul a fost internat la Spitalul Socola pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. Mama copilului, Ionela Cristina G., era profesoara de geografie la Grupul Scolar de Constructii "Anghel Saligny" din Iasi, iar tatal acestuia lucreaza la Spitalul CFR Iasi.
Sursa: ziaruldeiasi.ro

Concluzia mea:
1. Cand faceam eu liceul in Iasi (am facut la Info), Negruzzi era un "liceu de copii de bani gata". Nu le puteai ajunge cu prajna la nas.
2. Copchilul ala locuieste intr-o casa pe Copou.

Din acest sistem de "ecuatii", nu pot sa trag decat urmatoarea concluzie: un copchil de bani gata si-a omorat mama, intr-un act de dementa.
Ce sa spun? Asta a crescut, asta a avut. Scuzati cinismul.

Niciun comentariu: