vineri, 22 mai 2009

de ce a avut succes Hitler

Unchiul meu a fost in Germania in anii... de mai multe ori, cred.
Din cand in cand, cand mai mergem pe la el, si-aduce aminte si ne povesteste o faza cu germanii (el spune ca e definitorie pentru nemti): iesise la ora 12 noaptea din hotel si a dat sa treaca strada. Pe strada (2 benzi sau mai mare) nici tipenie de masina.
Semaforul era rosu si la trecere inca un tip.
Omul nostru a vazut ca nu vine nici dracu', a vrut sa treaca. Faza la care neamtul l-a prins de mana: Esti nebun!? E ROSU!!!
Da, uite-asa isi explica nenea Dorin de ce a avut succes Hitler...

3 comentarii:

Anonim spunea...

In Romania orice tampit isi face un blog, pe care scrie ce ii trece prin cap cu speranta ca il vor citi altii, motivati probabil de lipsa de cultura care ii opreste sa progreseze.
Fratilor, exista carti, biblioteci, etc. In ultima instanta si Discovery sau Animal Planet e bun.
Am intrat pe acest bloc intamplator, ce gasiti de citit?
Autorul lui? tip limitat, probabil 8-10 clase primare, sigur cu o trauma psihica. Introvertit, singurul mijloc de comunicare cu ceilalti pe care il poate duce este doar speranta ca cineva va citi aberatiile scrise.
Succes la pierdut timpul, traiti-va viata marcati de prostiile debitate de altii din lipsa de ocupatie / pregatire / cultura...

Cristian spunea...

ai citit 10 fraze scrise de mine si m-ai "citit".
WOW!

Anonim spunea...

Iti zic de la Anonim la Anonim,cine ti-a cerut parerea?Chiar nu ii inteleg pe acesti indivizi...Nu ti-a placut inchide pagina si deschide alta,fara sa strici ziua altora!